شهردار مشهد مقدس: پایه اصلی قوت و قدرت دفاعی کشور‌های اسلامی بسیج است نقش کلیدی مساجد در توسعه و مدیریت شهری همیاری خیران شهریار برای سازندگی در مشهد کشف و جمع‌آوری ۱۳ انشعاب غیرمجاز آب از یک مجتمع ویلایی در گلبهار مشهدِ بسیجی، امن‌تر و زیست‌پذیرتر است پاسخ گویی مسئولان اتوبوس رانی مشهد با حضور در خیابان عمار یاسر ۱۲۵ عملیات اطفای حریق توسط آتش نشانان مشهدی طی یک هفته دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری مشهد | نوآوری‌ها و فناوری‌های جدید در خدمت شهروندان+ فیلم استاندار خراسان رضوی: برای جبران عقب‌ماندگی‌ها راهی جز عبور از مسیر اقتصاد دیجیتال نداریم آغاز فعالیت کافه بازی‌ها در بوستان‌های بانوان مشهد (۳ آذر ۱۴۰۳) یادی از حاج حسین ملک، بزرگ‌ترین واقف تاریخ معاصر ایران | مردی که افسانه نبود دردسر‌های ترافیک شهری در خیابان مهندس مشهد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در حوزه تفکیک زباله از مبدأ در کشور پیشتاز هستیم ۵۰۰ متکدی در مشهد جمع‌آوری شدند سلیمی: امکان استخدام بانوان آتش‌نشان در مشهد فراهم شد علت انسداد خیابان گلریز تا بولوار خیام مشهد، چه بود؟ (۳ آذر ۱۴۰۳) شهردار مشهد مقدس: حدود ٣٠ درصد آلودگی شهر مشهد مربوط به نیروگاه برق است شهروند خبرنگار | درخواست اطلاع‌رسانی نحوه محاسبه كرايه به مسافران در ایستگاه‌های تاکسی در مشهد بازخوانی تاریخ وکیل‌آباد مشهد به مناسبت سالروز وقف این باغ توسط حاج‌حسین ملک | جاده‌ای به سمت آبادی هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده (۳ آذر ۱۴۰۳) بزرگ‌ترین و مجهزترین پارکینگ هسته مرکزی و بافت پیرامونی حرم‌مطهر امام‌رضا(ع) به بهره‌برداری خواهد رسید
سرخط خبرها

کاهش ۶۷ روزه زمان انتظار صدور پروانه ساختمان در مشهد | ۶۵۹ پروژه زودبازده در محلات حاشیه‌شهر مشهد احداث می‌شود

  • کد خبر: ۲۹۸۸۷۶
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۶
کاهش ۶۷ روزه زمان انتظار صدور پروانه ساختمان در مشهد | ۶۵۹ پروژه زودبازده در محلات حاشیه‌شهر مشهد احداث می‌شود
معاون شهرسازی و معماری شهردار مشهد گفت: یکی از مشکلات جدی شهروندان در مشهد، طولانی‌بودن فرایند صدور پروانه و مجوز‌های ساخت‌وساز بود که خوشبختانه زمان آن امروزه از ۱۲۹ روز به ۶۲ روز کاهش پیدا کرده و هدف‌گذاری ما آن است که این زمان را برای ۸۰ درصد از پرونده‌ها به کمتر از یک ماه برسانیم.

به گزارش شهرآرانیوز، آیین بزرگداشت «روز جهانی شهرسازی» صبح امروز (پنجشنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۳) با حضور محمدرضا قلندرشریف شهردار مشهد، مهدی ناصحی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، جواد خدایی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی، اعضای شورای اسلامی شهر، شهرداران مناطق سیزده‌گانه، جمعی از مسئولان استانی و مدیران شهری در مجموعه باغ گیاه‌شناسی مشهد برگزار شد.

۵۲ پروژه پیش‌خوان زیارت، در مرحله احداث

در این مراسم، جواد اصغری، معاون شهرسازی و معماری شهردار مشهد، تصویب طرح‌های تفصیلی پس از ۱۷ سال را یکی از دستاورد‌های بزرگ دوره ششم مدیریت شهری دانست و اظهار کرد: با این حال، در شرایطی که تعیین‌تکلیف یک‌سری طرح‌ها و برنامه‌ها همچون موضوع اراضی ستاره‌دار یا ضوابط اقامتی به زمان دیگری موکول شده بود، معاون شهرسازی پای کار آمد تا شهروندان دچار سردرگمی و بلاتکلیفی نشوند.

وی افزود: تعیین‌تکلیف طرح تفصیلی قلعه وکیل‌آباد و تبدیل رسمی آن به یک محله از مشهدالرضا(ع)، رسیدگی به پرونده فرسایشی شهرک شهید باهنر، تکمیل مطالعات بافت فرسوده آبکوه و تشکیل سند پهنه‌بندی حریم شهر مشهد از دستاورد‌های بزرگی است که در سال‌های اخیر حاصل شده و این روند ادامه خواهد داشت.

معاون شهرسازی و معماری شهردار مشهد با اشاره به ایجاد و استقرار قرارگاه تحول نظام پاسخگویی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات جدی شهروندان در مشهد، طولانی‌بودن فرایند صدور پروانه و مجوز‌های ساخت‌وساز بود که خوشبختانه امروزه زمان آن از ۱۲۹ روز به ۶۲ روز کاهش پیدا کرده و هدف‌گذاری ما آن است که این زمان را برای ۸۰ درصد از پرونده‌ها به کمتر از یک ماه برسانیم. در حوزه نظارت بر ساخت‌وسازها، جلوگیری از تخلفات ساختمانی و کاهش صف انتظار پرونده‌ها نیز اقدامات بسیار چشمگیری انجام شده و خوشبختانه مدت زمان انتظار پرونده‌ها در کمیسیون ماده ۱۰۰ امروزه به کمتر از ۸ روز رسیده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر، ۵۲ پروژه و طرح در قالب ۱۴ قرارداد در جریان برنامه احداث پیش‌خوان‌های زیارت در دستورکار است که در قسمت‌های مختلف شهر به‌خصوص در نقاط منتهی به حرم مطهر رضوی به بهره‌برداری خواهد رسید. به‌موازات این، برای بیش از ۲۰ محله، اسناد توسعه طراحی شده و ۶۵۹ پروژه با اعتبار بیش از هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در مناطق حاشیه شهر در دستور احداث است.

آموزش همگانی، مسئولیت شهرسازان

کاهش ۶۷ روزه زمان انتظار صدور پروانه ساختمان در مشهد | ۶۵۹ پروژه زودبازده در محلات حاشیه‌شهر مشهد احداث می‌شود

همچنین در این مراسم، حمید ضمیری، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد، گفت: با گذشت زمان، رویکرد برنامه‌ریزی شهری به‌سمت خردتر و محلی‌ترشدن حرکت کرده است، به‌طوری‌که از رویکرد سنتی و عرضه‌محور به‌سمت حکمروایی شهری و از ساختار متمرکز به‌سمت محلی‌گرایی حرکت کرده‌ایم.

وی بیان کرد: طرح‌های توسعه شهری که از مهم‌ترین محصولات برنامه‌ریزی شهری به شمار می‌روند، مشتمل بر طرح‌های توسعه و عمران، طرح‌های تفصیلی، طرح‌های موضعی و آماده‌سازی یکی از شاخص‌ترین ابزار‌های هدایت و کنترل، برنامه‌ریزی و سامان‌دهی نظام فعالیتی، عملکردی، زیستی و کالبدی شهر‌ها محسوب می‌شوند و این خیلی خوب است، اما درپی تغییر و اصلاح قوانین، اجرای قانون و البته آموزش مردم از وظایف و تکالیف شهرسازان به حساب می‌آید.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: با وجود همه کاستی‌ها و مشکلات، طر‌های تفصیلی پس از ۱۷ سال به سرانجام رسید و در این میان، این شهرسازان بودند که بار توجیه مردم و حل مشکلات مصداقی را برعهده گرفتند. در سال‌های اخیر، بیش از صد‌ها مورد اصلاح ضوابط و آیین‌نامه‌های اجرایی ثانویه داشته‌ایم تا نظام شهرسازی ضابطه‌مند باشد و اصلاح شود. این‌ها همه هزینه و زحمت ایجاد می‌کنند، اما بازهم به کمک شهرسازان، مدیریت شهری توانست از همه این مشکلات عبور کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->